Hlasový překladač Anobic EarBuds M6 - Překlad v reálném čase, hudba a volání - ECTACO.CZ: Kapesní hlasový překladač Anobic - Překladače Ectaco

Hlasový překladač Anobic EarBuds M6 - Překlad v reálném čase, hudba a volání

Přejít na obsah

Hlasový překladač Anobic EarBuds M6 - Překlad v reálném čase, hudba a volání

Překladače Ectaco
Published by ectaco cz v Překladač Anobic M06 · 2 Červen 2022
Tags: AnobicEarBudsM6ectacoanobicvascoalzatranslator
  • 71 jazyků a 56 přízvuků
Překladová sluchátka ANOBIC M06, která pokrývají více než 90 % světové populace, jsou vybavena 4 špičkovými překladovými motory, které umožňují dosáhnout 97% přesnosti překladu. Také 15 serverů po celém světě umožňuje překlad s nízkou latencí za 0,5 s a realizuje téměř bezproblémový simultánní překlad.

  • Dva režimy inteligentního překladače
Překladač ANOBIC M06 do uší se spáruje s profesionální aplikací WarsTrans a poskytuje přesný překlad v reálném čase. Má dotykový režim (téměř bezproblémový simultánní překlad) pro vedení konverzace, když má každá osoba nasazena sluchátka. Druhým režimem je režim reproduktoru pro krátkodobý a jednoduchý rozhovor s 1 sluchátkem + 1 telefonem pomocí překladu a čtení pomocí reproduktoru telefonu. Druhý režim je zvláště užitečný v současném pandemickém období.

  • Ultra výkon baterie
Sluchátka ANOBIC M06 translator earbuds, vybavená vysokokapacitní baterií a jedinečným algoritmem pro řízení spotřeby, vydrží při plném nabití sluchátek 5 hodin nepřetržité práce, což je lepší než u většiny modelů na trhu. V kombinaci s nabíjecím pouzdrem s dodatečnou kapacitou 19 hodin nabíjení mají zařízení výdrž až 24 hodin.

  • Kompaktní sluchátka do uší s bezpečným uchycením
Ergonomická sluchátka ANOBIC M06 jsou drobná a navržená podle tvaru lidského ušního boltce, což umožňuje dlouhodobé nošení bez jakéhokoli nepohodlí nebo zátěže. Navíc má tři strany špuntů do uší, které si mohou různí uživatelé vybrat podle velikosti svých ušních boltců.

  • Hi-Fi stereofonní zvuk
S prvotřídním reproduktorem vám tato sluchátka mohou přinést pohlcující zážitek z poslechu hudby. Proto mohou sloužit jako dokonalá sluchátka pro poslech hudby a telefonování.
Zdroj článku:


Návrat na obsah